VEFALILAR EL ELE

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
29 Aralık 2017

VEFALILAR EL ELE

VEFA LİSESİ EĞİTİM VAKFIMIZ Kurulduğu 1990 yılından günümüze kadar sizlerin desteği ile geldi.

Geldiğimiz noktada VAKIF MÜTEVELLİ ÜYELERİMİZ yaşlandılar. Vakfımız kurulduğunda ben İsmail Hakkı BALİÇ 41 yaşındaydım , şu anda yetmiş iki yaşımı idrak ediyorum.

Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan Tüm sivil toplum kurumları yöneticileri bizlerin yaş seviyelerinde bu görevlerini özveri ile sürdürüyorlar. Artık geldiğimiz noktada bizler emeklilikleri gelmiş olan ağabeyler ve Ablalar olarak yeni gelecek genç kuşaklara görevleri teslim etmek durumunda olmalıyız. Mütevelli Üyelerimizden olup görev yapamayacak durumda olan büyüklerimizin kendileri adına görev yapmasını uygun göreceğiniz kişi ve kişileri Vakfımıza iletmenizde çok büyük yarar var. Ancak bu gerçekleşirse bizlerden sonra bu tür Sivil Toplum Kurumları yaşamlarını sürdürebilirler. Sizlerden özellikle istirham ediyorum. Lütfen VEFA CAMİAMIZA sizlerden sonra sahip çıkacağına inandığınız bir veya iki kişi ile ilgili bilgileri aşağıda vereceğimiz Mail adresine veya Telefona iletiniz , Biz onlarla iletişim sağlayarak kendilerini sizler adına Vakıf Mütevelli Üyemiz olarak kaydedelim. Bunu yapamazsak çok kısa bir süre sonra bizler olamayacağımız için kurumlarımız kapanma noktasına gelecektir.

VEFA LİSESİ EĞİTİM VAKFI olarak Tekirdağ İli Saray İlçesi sınırlarında yirmi dönüm arsamız imarlı olarak Yaşlılar Dinlenme evi yapılmak üzere beklemektedir. Tamamen orman içinde Saray ilçesine 3 KM mesafede Elektrik ve suyu temin edilmiş olan bu arazimize iki katlı yaklaşık 3.000. M2 X 2 = 6.000. M2 inşaat yapabilirsek içinde yaklaşık 105 kişinin yaşayabileceği çok mükemmel bir tesise kavuşabiliriz. Tüm VEFALILARIN bu güzel eserin yapımı ve yaşatılmasına katkı sunacağına inanıyorum. Bu mekanda kalmak için bir odayı alıyorsunuz ve yaşamınız boyunca kullanıyorsunuz. İstanbul ilimizde çok örnekleri olan Huzur evlerindeki gibi her türlü gıda ve sağlık harcamalarınız karşılanacak ve bu güzel ortamda orman içinde yürüyüşlerinizi yapabileceksiniz.

HAYDİ VEFALILAR EL ELE Büyük VEFAYI yaratmaya ve yaşatmaya diyorum.

Saygılarımla…

İsmail Hakkı BALİÇ – Yönetim Kurulu Sayman Üyesi