Vefa Borcu Belgeleri Hazır, Siz Vefalıları Bekliyor

Burs Verecek Vefalıları Bekliyoruz
25 Kasım 2007

Vefa Borcu Belgeleri Hazır, Siz Vefalıları Bekliyor

Yaklaşık bir yıldır çalışmaları sürdürülen ve adı vefa borcu olarak belirlenen belgelerimiz , her zaman olduğu gibi cem ofset matbaacılık a.ş firmasında oktay duran ‘ ın talimatlarıyla basıldı. bu konuda bizlere yardımcı olan başta bora şipal olmak üzere tüm çalışanlara teşekkürler ediyoruz.

Büyük bir özveri ile hazırlanmış olan vefa bocu belgelerini tüm özel günlerinizde sevdiklerinize gönderebileceksiniz.

Bir vefa borcu karşılığı , vefa lisesi eğitim vakfı’na ulaşım dahil 25.00.ytl ( yirmibeş yeni türk lirası ) ödeyeceksiniz. böylece hem çok değişik ve şık bir vefa borcu belgesi göndermiş olacaksınız , aynı zamanda vefalı bir öğrencinin eğitimine katkıda bulunmuş olacaksınız

Tüm çevrenize , işyeri açılışlarına , doğumlara , geçmiş olsunlara , bayram ve yılbaşı tebriklerine , özel günlerinize, vefa borcu belgesi göndererek , bir kez daha vefaya olan borcunuzu ödemeye sizleri davet ediyoruz.

Vefa lisesi eğitim vakfı yönetim kurulu üyeleri olarak bizler vefa borcu belgelerini sevdiklerimize göndermeye başladık ve çok olumlu tepkiler aldığımızı görerek memnun olduk.

Tüm vefalıları bu güzel ve örnek çalışmaya davet ediyoruz. unutmayın ne kadar çok vefa borcu belgesi göderirseniz , o kadar sayıda vefalı kardeşimize daha kaliteli eğitim konusunda yardımcı olmuş olacaksınız.

Vefa camiasına yakın ilgi ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Vefa Lisesi Eğitim Vakfı